SCOOTMOBIELSHOP ENSCHEDE

INKOOP-VERKOOP-VERHUUR SCOOTMOBIEL EN ROLSTOEL (Tel. 053-4363600)

Start ScootmobielShop Huren/Verhuur
Scootmobiel huren voor vakantie, trips, revalidatie of een paar dagen er op uit. En op locatie bezorgd.

scootmobiel

Een paar dagen er op uit of op je vakantie adres een scootmobiel ter beschikking zoals je dat thuis gewend bent en overal mobiel zijn, huur dan een scootmobiel. Revalideren... blijf niet thuis zitten maar huur een scootmobiel en u bent onafhankelijk mobiel. Vanaf Euro 5,00 een scootmobiel huren. Wij verhuren: Driewiel, vierwiel en opvouwbare scootmobielen. Zelfs een duo scootmobiel behoord tot de mogelijkheden.

Scootmobielshop Enschede heeft een groot aanbod verschillende merken en modellen scootmobiels en rolstoelen in voorraad voor verkoop en verhuur. Verras je vader of moeder die "slecht ter been is" met een uitstapje of vakantie en huur een scootmobiel die gemakkelijk mee te nemen is en u beweeg vrijheid geeft, een origineel idee en een groot geschenk voor mensen met een mobiliteits probleem. Wij maken het u gemakkelijk, vul het reserveer formulier in en wij zorgen dat u een betrouwbare scootmobiel mee krijgt . Ook kunt u ter plekke het model uitzoeken wat u wilt huren. Natuurlijk ook opvouwbare scootmobielen, gemakkelijk mee te nemen in de personen auto, trein of vliegtuig.

Vanzelf sprekend is de gehuurde scootmobiel WA verzekerd. Het huren van een rolstoel of aanhanger voor uw eigen scootmobiel behoord ook tot de mogelijkheden. Wij leveren eventueel uw scootmobiel af op elk adres in Nederland. Een groot aantal ressorts, vakantieparken en hotels maken reeds gebruik van onze scootmobiel verhuur faciliteit. Scootmobiel Shop... de grootste en goedkoopste verhuurder van scootmobiel, rolstoel, bakfiets, driewielfiets en aanhanger. Bezoek onze grote showroom om een scootmobiel te kopen of een proefrit te maken als u een scootmobiel wil huren. Veel gemak voor weinig geld.

Bent u niet in de gelegenheid de rolstoel of scootmobiel te brengen of te halen bezorgen wij d.m.v. een koerier in geheel Nederland. Met uitzondering van de eilanden. Wij begroeten u ook graag in onze grote showroom met honderden merken en modellen mobiliteit hulpmiddelen, zelfs op zaterdag. Voor een prijsgunstige rolstoel of rollator of scootmobiel... bezoek ons... overtuig u van ons aanbod en betaalbare prijzen.

Tijdelijk een scootmobiel nodig .... huren vanaf 6,50 per dag... ideaal als u op uw vakantie adres mobiel wil zijn of voor revalidatie, en uw scootmobiel / rolstoel word bezorgd op ieder adres in Nederland. (uitz.eilanden)

scootmobiel huren verhuur huur

De goedkope leverancier van scootmobiel rolstoel rollator
scootmobiel opvouwbaar

Alles lezen over het huren tarieven, bezorging en bestel - reserveer formulier HIEROnze werkplaats voor service, onderhoud en reparatie.scootmobiel reparatie

de nieuwe elektrische opvouwbare rolstoel Zinger

Scootmobiel, rolstoel, rollator in het vliegtuig. Natuurlijk kennen wij niet alle voorwaarden van alle vliegmaatschappijen, maar van KLM en hun partners vind u HIER alle gegevens. Informatie over scootmobiel in de trein HIER
ROUTE NAAR ONS: KLIK HIER

Met uw eigen scootmobiel "op pad" huur de speciale scootmobiel-rolstoel aanhanger HIER
aanhanger voor scootmobiel en rolstoel huren
Wij komen graag met u in contact bel:
( 053-4363600 )
 of bezoek ons: Hengelosestraat 116 7514 AK Enschede